Få hjelp med sportsskadene dine

Mange holder på med en eller annen form for idrett på fritiden. Det er en fin måte å ha det gøy på, samtidig som man trener kroppen.

En aktiv livsstil med trening som inneholder brå bevegelser og uforutsette situasjoner, øker også faren for skader. Det kan være akutte skader som følge av et sammenstør eller et overtråkk. Eller, overbelastning på grunn av brå økning i treningsmengde, eller mangelfull teknikk.

Riktig behandling og forebygging

De fleste skader kan heles med riktig behandling og nye skader kan forebygges, ved å ta hjelp av eksperter. For eksempel har både fysioterapeuter og naprapater god kompetanse på idrett og skader som oppstår i forbindelse med trening. På nettsiden til Klinikk for alle kan du lese om de ulike behandlingsformene du vil ha nytte av dersom du har blitt utsatt for en skade. Her kan du få hjelp både med akutte skader og plager i muskler og ledd som har oppstått over tid.

Tren riktig

Etter at skaden er behandlet, vil rådgiving om riktig trening bidra til at samme skade ike oppstår igjen. Det vil bli lettere å unngå belastningsskader og målrettet styrketrening vil styrke områder som er utsat for akutte skader.